Αναρτήθηκε από: Alma Libre | 17/01/2008

eforum.gr: Γίνε εσυ η αλλαγη!

Το ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΛΟΓΟΥ και ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ (eforum.gr), είναι μια πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΩΝ στα πλαίσια του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του ΠΑΣΟΚ.

Είναι μια ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ για κατάθεση απόψεων, ιδεών, για διάλογο, για ενεργή συμμετοχή.

Το ΦΟΡΟΥΜ είναι ΑΝΟΙΧΤΟ σε όλους όσους συμμερίζονται την πεποίθηση ότι ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΔΙΚΑΙΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ, για μια ΖΩΗ με ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, είναι ΩΡΙΜΕΣ και απαιτούν την συμβολή του καθενός και όλων μαζί σε μια διαδικασία κατάθεσης εμπειριών, προσφοράς ιδεών, και συμμετοχής.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το διαδίκτυο, από μιά ομάδα ενεργών “ακτιβιστών” που σαν φίλοι, μέλη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή απλά σαν ενεργοί πολίτες, διαθέτουν ατομικά ή ομαδικά “μπλογκ”. Ωστόσο, η πρωτοβουλία ανήκει σε ΟΛΟΥΣ εσάς που θέλετε να “μιλήσετε”. Που πιστεύετε οτι έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο ή σπουδαίο. Τα κείμενα της συζήτησης θα προωθηθούν με κάθε τρόπο στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΠΑΣΟΚ καθώς και σε όσους περισσότερους πολίτες μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσου επικοινωνίας.

Θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες του διαδικτύου για να διευρύνουμε και να εμπλουτίσουμε τον διάλογο, είμαστε όμως ανοιχτοί και σε εσάς που δεν διαθέτετε την πρόσβαση, τις τεχνικές γνώσεις ή τον εξοπλισμό για αυτό.

Συμμετέχετε στον διάλογο και τις συζητήσεις που αφορούν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τον ΡΟΛΟ των ΠΟΛΙΤΩΝ, τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ που φέρνουν την ΑΛΛΑΓΗ.

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ που θέλεις να δεις στην Ελλάδα….

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

www.almalibre13.wordpress.com
www.chouvi.blogspot.com
www.divaynne.wordpress.com
www.krogias.blogspot.com
www.notebook84.blogspot.com
www.okorinthios.blogspot.com
www.papanotas.wordpress.com
www.proxeirotetradio.blogspot.com
www.thelonapo.blogspot.com
www.politis.net
www.221.gr
www.4gap.org

Advertisements

Responses

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    Το επίσημο portal του ΠΑΣΟΚ,συνεχίζοντας τις αντιδημοκρατικές μεθόδους του,δεν δημοσιεύει τις ομιλίες Βενιζέλου και Σκανδαλίδη στην ΚΟΕΣ.
    Ντροπή και πάλι ντροπή.

  2. Καμία από τις σημερινές (19/1) τοποθετησεις δεν έχει ανέβει ακόμα στο σάιτ. Θα δεχόμουν ότι έχεις δίκιο αν είχε ανέβει η δευτερολογία ΓΑΠ και είχαν κοπεί οι υπόλοιπες σημερινές. Νομίζω βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα…

  3. Δυστυχώς όμως βλέπω πως έχει δίκιο αν και διαφωνώ μαζί του πολλές φορές αυτή τη φορά έχει δίκιο έχουν δημοσιευτεί και για την (19/1) αλλά πήγαμε και στην (20/1)

  4. Ρε παιδιά, μην κολλάμε σε επιμέρους λεπτομέρειες. Στο site ανέβηκαν οι ομιλίες όσων έχουν αναλάβει κάποιο θεσμικό ρόλο στην οργάνωση του Συνεδρίου (ΚΟΕΣ κλπ). Οι υπόλοιπες ομιλίες ανέβηκαν κανονικά στη σελίδα που αφορά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: