Προτάσεις

Κινήσεις, δράσεις και διάφορα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν, μου φαίνονται ενδιαφέροντα και τα προτείνω:

  • Σάββατο 29/03/2009, ώρα 7μμ:  Μουσείο Μπενάκη –  Παράσταση  με τίτλο: «Να είσαι ήλιος, να χαρίζεις φώς» από bloggers του 6ου Λυκείου Καλλιθέας και του 10ου Λυκείου Πειραιά , στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η οποία φέτος ειναι αφιερωμένη στο έργο του Γιάννη Ρίτσου, τιμώντας την επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από την γέννησή του.
  • 09/06/2008: Η μουσική είναι ζωή και η ζωή είναι εντάξει . O Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ διοργανώνει συναυλία, τη Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 9.00μμ στο Λυκαβηττό με τους: Παντελή Θαλασσινό, Γιώτα Νέγκα.
    Συμμετέχουν: Κώστας Λειβαδάς, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννης Νικολάου, Κίτρινα Ποδήλατα
  • 22/03/2008: Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο. Συναυλία και πορεία στην Πρεσβεία των HΠA. Συνδικάτα όπως η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, φοιτητικοί σύλλογοι, η Πακιστανική Κοινότητα, η Μουσουλμανική Ένωση καλούν σε μαζικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 22 Μάρτη στο Σύνταγμα, 12.00 και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Δείτε και το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή.
  • Πλανητάριο: Το άστρο των Χριστουγέννων – Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μοναδική γιορτινή εμπειρία! Για μικρά και μεγάλα παιδιά! Καθημερινές προβολές έως τις 6 Ιανουαρίου.
  • Νοέμβρης ’73: Τριήμερο Εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο…
Αρέσει σε %d bloggers: